UA-171475191-1
top of page
IkWebKwaliteit-7_edited.jpg

Fotoshoot op locatie

Uw zondagse fotograaf!

Onder fotoshoots op locatie vallen alle mogelijke fotoshoots die buiten gedaan kunnen worden. 

Familiefotograaf / gezinsfotograaf

Kinder fotograaf

Dieren fotograaf zoals honden of paarden

De tijd van kleine kinderen vliegt voorbij! Voordat je het weet zijn ze groot, komt dit je bekend voor? Het leukste moment is nu, nu een herinnering maken voor later. Familiefotografie is mijn specialiteit. 

Het karakter van een kind of gezin  in een foto vangen, dat is wat ik belangrijk vind bij het maken van portretten. De gesprekken die ontstaan voordat we de foto nemen, vind ik vaak erg leuk. Wat doe je? Hoe ben je hier gekomen?

Door zo’n gesprekje voel jij je op je gemak, en heb ik weer een kijkje mogen nemen in de wereld van iemand anders. We beginnen luchtig, zodat we kunnen wennen aan elkaar en er zo leuke spontane foto's ontstaan. 

'Wil je een mooie foto van je hond of paard, maar krijg je dit zelf niet voor elkaar?'
'Blijft je hond nooit zitten als jij een foto wilt maken?'

De mooiste dierenfoto’s zijn de foto’s waar het karakter en de uitstraling van jouw dier te zien zijn, zoals je dit zelf elke dag beleeft. Of het nu gaat om hondenfotografie of paardenfotografie, ik leg het graag voor jou vast!


 

"Met Mariska hebben wij een fotoshoot met ons gezin in het Liesbos gehad. Wij vonden het een hele leuke en gezellige shoot. Mariska stelde ons  snel op ons gemak en ook de kinderen waren snel vertrouwd.  Ze nam ons mee naar prachtige plekjes. Wij zijn heel blij met het resultaat!

Ook de communicatie verloopt snel, duidelijk en prettig."

"Fijne, meedenkende en betaalbare fotograaf.Mijn kindjes hadden alleen oog voor het bos, maar mariska heeft ze toch super goed op de foto gekregen.Ik zou mariska zeker aanraden."

afdrukkwaliteit-24.jpg

"Leg de herinneringen nu vast voor later"

Voor de shoot

Heb je tips voor kleding?
Dat is een vraag die met enige regelmaat gesteld wordt, je bent niet de enige die zich dat afvraagt.

Het belangrijkste is dat je kleding aandoet waar je je goed in voelt, want voel je je goed? Dan straal je dat ook uit! Zorg ervoor dat kleding elkaar mooi aanvullen, maar kijk uit dat het niet vloekt. Het liefste geen felle kleuren, drukke prints of grote teksten, fijne streepjes of ruitjes. 
 

Moeten we nog iets meenemen?

Een advies wat ik geef, neem een tas mee waar alle telefoons en sleutels (en mocht er iemand roken sigaretten of shag) in kunnen. Ik vraag aan het begin van de shoot deze spullen in de tas te doen, zodat je geen gekke bobbels in de broekzakken ziet.

En vergeet niet heel veel zin mee te nemen ;-)

Hoe verloopt een shoot?

Voordat we gaan fotograferen maken we altijd even kennis. Vooral met kinderen en dieren is het fijn als het gevoel vertrouwd is. We bespreken dan door wat we gaan doen. Ik vraag ook altijd of je zelf ideeën hebt, het gaat tenslotte om jou!

Tijdens de buiten fotoshoot 

Bij de fotoshoot buiten zullen we telkens een stuk lopen voor verschillende omgevingen en poses. 
Kindjes kunnen tussendoor lekker rondrennen en spelen en eventuele honden kunnen ook even vrij rond lopen voordat ze weer model mogen staan. 

Waar gaan we naartoe?

Er zijn vele mooie plekken in Brabant. Je hebt bijvoorbeeld het Mastbos of Liesbos. Is er voor jou een speciale plek om foto's te maken dan hoor ik het graag. Anders zoeken we samen een mooie plek op waar we naartoe kunnen. Als je beschikt over een mooie tuin, kom ik graag aan huis om bij jullie in de tuin een fotoshoot te maken. 

Wat doen we als het regent?

We houden contact als het weer minder mooi is dan dat we willen. Ik hou altijd blokken van 2 uur aan. Het kan namelijk zo zijn dat het zo weer droog is. Als er iets niet te voorspellen is, is dat het weer in Nederland. Mocht het echt heel de dag regenen, dan verzetten we de fotoshoot naar een later tijdstip, maar dit gebeurt altijd in overleg en op het laatste moment, bijvoorbeeld 1 avond van te voren, of zelfs in de ochtend voor de shoot. 
 

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt ongeveer een 45 minuten. Met kleine kinderen, drukke honden of erge kou probeer ik de tijd in te korten. 
Met kleine kinderen is mijn ervaring dat langer doorgaan meestal geen succes heeft. 

Na de shoot

Wat gebeurt er na de fotoshoot?

Binnen 2 weken ontvang je via mail of via whatsapp een bericht dat de foto's klaar staan om te bekijken. De foto's staan onder de kop 'bekijk hier je album'. De map met foto's is beveiligd met een wachtwoord, zodat alleen jullie de foto's kunnen bekijken. Ben je er aan uit? Als je me een bericht stuurt, dan kan ik alles klaarmaken voor jullie 
 

Hoe ontvang ik de foto's?

Je ontvangt de foto bij het basis pakket digitaal. Bij het gehele pakket ontvang je de foto's op een usb om ze te kunnen bewaren.
 

Hoe werkt Wetransfer?

Je ontvangt de foto's digitaal via Wetransfer. Je ontvangt dan een link via de mail. Via deze link kan je de foto's binnen 7 dagen downloaden. Ik adviseer dit altijd via een pc te doen. Dit omdat de foto's groot van formaat zijn en een pc/laptop dit aankan. Je ontvangt ze of via whatsapp of via wetransfer ook de foto's voor online gebruik.

Wat als ik de foto's online deel?

Je ontvangt foto's zonder logo. Als je tevreden bent met de foto's komen de positieve verhalen vanzelf. Het zou wel fijn zijn als mij erin tagt. Zowel als op Facebook en Instagram ben ik te vinden. 

Kan ik bij jou afdrukken bestellen?

Jazeker kan dit. Je kan gewone afdrukken bestellen, canvassen, uitvergrotingen, hout, pvc, forex, dibond of plexiglas. Ook kan ik vergroting in lijstjes voor je verzorgen. Zo heb jij er geen omkijken naar! 

Kan ik extra foto's bestellen?

Jazeker, ik heb een start pakket, daarna kan je extra foto's bestellen, hieronder leg ik het uit.

Ik bewaar de foto's 1 jaar. 

Wat zijn de levertijden?

De levertijden voor boeken, canvassen en afdrukken zijn 6 weken, vanaf het moment dat jullie de selectie van de foto's hebben doorgegeven. Waarom duurt het zo lang? Om de prijzen laag te kunnen houden bestel ik meerdere producten tegelijk. Anders zou overal los nog extra verzendkosten bij komen.

Is het ook mogelijk om spoedbestellingen te plaatsen?

​Dat is zeker mogelijk. Er komen dan wel extra kosten bij. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen. 

Hoe kan ik betalen?

Betaling kan per bank overschrijving, tikkie of contant. Je kunt bij mij niet pinnen.  

Wat kost het? Tot 10 personen
 
Het basis pakket kost €99,-.
Bij dit pakket krijg je 45 minuten fotograferen op locatie tot 6 personen, een mooie online album, met daarin 40 tot 60 professionele bewerkte foto's om uit te kiezen.
Bij de basis zit 1 digitaal bestand, die mag je uitkiezen uit het online album en deze krijg je via wetransfer toegezonden.

Kan je niet kiezen, of wil je meer foto's? Dat kan natuurlijk. 
Dan kan je het pakket uitbreiden.
Een extra losse foto kost €25,-
6 Extra foto's kost €100,- (Hierbij ontvang je een mini album van 15X15 met daarin de 7 foto's afgedrukt)


Wil je alle foto's? Dat kan natuurlijk ook! 
Voor een totaal bedrag van €275,- ontvang je alle foto's op usb in hoge resolutie en lage resolutie.
En ontvang je een album van 20X20 met daarin 5 spreads. Hiervoor mag je 15 foto's uitkiezen die in het album afgedrukt gaan worden. 

Actie
: Ontvang 1 foto naar keuze afgedrukt op 20X30 bij afname van de gehele shoot (deze actie geldt bij een shoot die plaatsvindt tot december 2022)

Wat kost het? Vanaf 11 personen 

Het basis pakket kost €150,-.

Bij dit pakket krijg je 60 minuten fotograferen op locatie vanaf 7 personen, een mooie online album, met daarin 70 tot 90 professionele bewerkte foto's om uit te kiezen. Bij de basis zit 1 digitaal bestand, die mag je uitkiezen uit het online album en deze krijg je via wetransfer toegezonden.

Kan je niet kiezen, of wil je meer foto's? Dat kan natuurlijk. 

Dan kan je het pakket uitbreiden.

Een extra losse foto kost €25,-

6 Extra foto's kost €100,- (Hierbij ontvang je een mini album van 15X15 met daarin de 7 foto's afgedrukt)

 

Wil je alle foto's? Dat kan natuurlijk ook! 

Voor een totaal bedrag van €320,- ontvang je alle foto's op usb in hoge resolutie en lage resolutie. En ontvang je een album van 20X20 met daarin 8 spreads. Hiervoor mag je 20 foto's uitkiezen die in het album afgedrukt gaan worden. 

Actie: Ontvang 1 foto naar keuze afgedrukt op 20X30 bij afname van de gehele shoot (deze actie geldt bij een shoot die plaatsvindt tot december 2022)

De kleine regeltjes:

 • Prijzen zijn inclusief BTW

 • Exclusief eventuele parkeerkosten

 • Fotoshoot 15 km buiten Breda wordt er €0,30 per kilometer reis vergoeding berekend

 • Bijbestellen is altijd mogelijk tot 1 jaar na de shoot

 • Foto's worden 1 jaar bewaard

 • Foto's worden professioneel na bewerkt

 • Optie op uitbreiding album en fotoafdrukken

 • De buiten fotoshoots worden ingepland op zondag

De prijzen die op deze pagina staan gelden voor het jaar 2022. Mocht je een kadobon willen kopen voor 2023, dan gelden de prijzen van het nieuwe jaar.

Gezinsshoot

Shoot tot 10 personen

 • Fotosessie van 45 min op locatie

 • Professioneel nabewerkt foto's

 • Online galarij met de mooiste foto's om uit te kiezen 

 • 1 Hoge resolutie foto kun je uitkiezen

 • Via Wetransfer verzonden


 

U kunt het pakket upgraden:

 • 1 Extra foto voor €25,-

 • 6 Extra foto's voor €100,- (inclusief fotoalbum 15X15 met 5 spreads)

 • Alle foto's uit de galarij ( circa 40 foto's) voor €275,- totaal inclusief foto's geleverd op usb en een fotoalbum 20X20 met 5 spreads

Vanaf:

€99,-

cadeaubon ellen.jpg

Kadobon

Een digitale persoonlijke cadeaubon, of een cadeaubon op te halen in Prinsenbeek. 

 

Leuk om te geven en te krijgen! Voor elk gewenst bedrag kunt u een kadobon aanschaffen.

Cadeaubon is 2 jaar geldig na datum uitgifte,  mits anders beschreven. 

Vanaf:

€10,-

MariskaFotograafWebKwaliteit-8.jpg

Shoot vanaf 11 personen

 • Fotosessie van 60 min op locatie

 • Professioneel nabewerkt foto's

 • Online galarij met de mooiste foto's om uit te kiezen 

 • 1 Hoge resolutie foto kun je uitkiezen

 • Via Wetransfer verzonden


 

U kunt het pakket upgraden:

 • 1 Extra foto voor €25,-

 • 6 Extra foto's voor €100,- (inclusief fotoalbum 15X15 met 5 spreads)

 • Alle foto's uit de galarij ( circa 70 foto's) voor €320,- totaal inclusief foto's geleverd op usb en een fotoalbum 20X20 met 8 spreads

Vanaf:

€150,-

bottom of page