UA-171475191-1
top of page
2-in-1-portret-7.jpg
Mariska fotograaf

2 in 1 portet en family face

Ben je opzoek naar iets anders?

2 in 1 portret en family face foto's zijn te boeken bij Mariska Fotograaf in de studio in Prinsenbeek.

Wil je iets anders aan de muur hebben of een mooi acryl blok om ergens weg te zetten? Dan is dit misschien wel iets wat je zoekt. 

Let op: de studio zit op de 1e etage. 

Bij family face en de 2 in 1 portretten gaat het echt om het gezicht en het gezin. Jullie komen bij mij in de studio en ik zal meerdere foto's maken van jullie. De shoot zelf duurt ongeveer 15 minuten. Het nabewerken duurt echter wat langer. Maar binnen 2 weken ontvang je de voorproef in een online galarij. 

Over de fotoshoot 2 in 1 portret:

De shoot vind plaats in de studio in Prinsenbeek. Voor de 2 in 1 portret is het belangrijk dat (kleine) kinderen zelfstandig kunnen zitten. Het mooiste is vanaf 2 jaar. Ook omdat je de vergelijking dan mooi kan zien. Deze shoot is geschikt voor broertjes, zusjes, broer-zus, maar ook vader-zoon, vader-dochter, moeder-zoon, moeder-dochter. Alle combinaties zijn mogelijk.

Wil je met meerdere een afdruk? Dan kan ik een groot canvas maken met vierkanten erin, zodat jullie combinaties in 1 canvas zitten. Let op: dit zit niet bij de vaste prijs inbegrepen. 

Over de family face portret:

 Ook deze vind plaats bij mij in de studio in Prinsenbeek. Hierbij mogen kinderen jonger zijn. Het belangrijk dat ik het gezichtje mooi kan fotograferen. Vanaf een maand of 7, als ze het hoofdje goed omhoog kunnen houden is dit al mogelijk. 

Deze shoot is geschikt voor gezinnen, maar ook voor generatie of neef/nicht 

Waarom worden ze afdrukt?

Veel foto's zijn mooi op telefoon, computer en tablets, maar met dit soort foto's ben ik van overtuigd dat deze het beste tot z'n recht komen op een afdruk, zoals op acryl of een canvas.

Ik verzorg graag de afdruk zodat de foto het beste tot z'n recht komt. Je ontvangt wel een klein formaat voor op social media en telefoon.

Op welke momenten kan ik een shoot boeken bij je?

De fotoshoot kan ingepland worden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de avond. En in het weekend op zaterdag en zondag heel de dag.

De foto's worden door mij uitgekozen en bewerkt. Ik stuur een proef voordat ik het ga afdrukken.

 

2 in 1 portret -21.jpg

Fotoshoot

  • Fotosessie van 15 min in de studio

  • Professioneel nabewerkt

  • Binnen 2 weken de foto digitaal te bekijken

  • Inclusief €10,- besteltegoed

Voor:

€100,-

cadeaubon ellen.jpg

Kadobon

Een digitale persoonlijke cadeaubon, of een cadeaubon op te halen in Prinsenbeek. 

 

Leuk om te geven en te krijgen! Voor elk gewenst bedrag kunt u een kadobon aanschaffen.

Cadeaubon is 2 jaar geldig na datum uitgifte,  mits anders beschreven. 

Vanaf:

€10,-

bottom of page