UA-171475191-1
top of page
MariskaFotograafWebformaat-66.jpg
IkWebKwaliteit-7_edited.jpg

Fotoshoot op locatie Actie!

Onder fotoshoots op locatie vallen alle mogelijke fotoshoots die buiten gedaan kunnen worden. Heb je een mooi tuin waar je graag foto's in zou willen laten maken? Of hebben jullie een locatie waar jullie graag wandelen als gezin of familie? Onder fotoshoot op locatie vallen alle mogelijke fotoshoots, wil je graag met je huisdier op de foto? Dat kan! Wil je met je gezin op de foto? Dat kan! Wil je met de hele familie op de foto? Dat kan! 

Heb je geen specifieke voorkeur voor een locatie? Ik weet mooie plekjes in het liesbos en mastbos.

De tijd van kleine kinderen vliegt voorbij! Voordat je het weet zijn ze groot, komt dit je bekend voor? Het leukste moment is nu, nu een herinnering maken voor later. Familiefotografie is mijn specialiteit. 

Het karakter van een kind of gezin  in een foto vangen, dat is wat ik belangrijk vind bij het maken van portretten. Tijdens de shoot luister ik graag naar jullie verhaal, waarom deze plek? Of voor wie is het kado? Zo heb ik een kijkje in jullie leven kunnen nemen en ontstaan er spontane foto's. We beginnen luchtig met loopfoto's, zo kan de spanning een beetje zakken, want er staat tenslotte een vreemde voor je neus met een groot zwart ding voor der gezicht. 

'Wil je een mooie foto van je hond of paard, maar krijg je dit zelf niet voor elkaar?'
'Blijft je hond nooit zitten als jij een foto wilt maken?'

De mooiste dierenfoto’s zijn de foto’s waar het karakter en de uitstraling van jouw dier te zien zijn, zoals je dit zelf elke dag beleeft. Of het nu gaat om hondenfotografie of paardenfotografie, ik leg het graag voor jou vast!


 

"Met Mariska hebben wij een fotoshoot met ons gezin in het Liesbos gehad. Wij vonden het een hele leuke en gezellige shoot. Mariska stelde ons  snel op ons gemak en ook de kinderen waren snel vertrouwd.  Ze nam ons mee naar prachtige plekjes. Wij zijn heel blij met het resultaat!

Ook de communicatie verloopt snel, duidelijk en prettig."

"Fijne, meedenkende en betaalbare fotograaf.Mijn kindjes hadden alleen oog voor het bos, maar mariska heeft ze toch super goed op de foto gekregen.Ik zou mariska zeker aanraden."

afdrukkwaliteit-24.jpg

"Leg de herinneringen nu vast voor later"

Voor de shoot

Wanneer kunnen we een fotoshoot bij jou inplannen?

De familie fotoshoot actie kan ingepland worden op maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 21.00 uur.

Waar gaan we naartoe?

Er zijn vele mooie plekken in Brabant. Je hebt bijvoorbeeld het Mastbos of Liesbos. Is er voor jou een speciale plek om foto's te maken dan hoor ik het graag. Anders zoeken we samen een mooie plek op waar we naartoe kunnen. Als je beschikt over een mooie tuin, kom ik graag aan huis om bij jullie in de tuin een fotoshoot te maken. 

Heb je tips voor kleding?
Dat is een vraag die met enige regelmaat gesteld wordt, je bent niet de enige die zich dat afvraagt.

Het belangrijkste is dat je kleding aandoet waar je je goed in voelt, want voel je je goed? Dan straal je dat ook uit! Zorg ervoor dat kleding elkaar mooi aanvullen, maar kijk uit dat het niet vloekt. Het liefste geen felle kleuren, drukke prints of grote teksten, fijne streepjes of ruitjes. 
 

Moeten we nog iets meenemen?

Een advies wat ik geef, neem een tas mee waar alle telefoons en sleutels (en mocht er iemand roken sigaretten of shag) in kunnen. Ik vraag aan het begin van de shoot deze spullen in de tas te doen, zodat je geen gekke bobbels in de broekzakken ziet.

En vergeet niet heel veel zin mee te nemen ;-)

Hoe verloopt een shoot?

Voordat we gaan fotograferen maken we altijd even kennis. Vooral met kinderen en dieren is het fijn als het gevoel vertrouwd is. We bespreken dan door wat we gaan doen. Ik vraag ook altijd of je zelf ideeën hebt, het gaat tenslotte om jou!

Tijdens de buiten fotoshoot 

Bij de fotoshoot buiten zullen we telkens een stuk lopen voor verschillende omgevingen en poses. 
Kindjes kunnen tussendoor lekker rondrennen en spelen en eventuele honden kunnen ook even vrij rond lopen voordat ze weer model mogen staan. 

Wat doen we als het regent?

We houden contact als het weer minder mooi is dan dat we willen. Het kan namelijk zo zijn dat het zo weer droog is. Als er iets niet te voorspellen is, is dat het weer in Nederland. Mocht het echt heel de avond regenen, dan verzetten we de fotoshoot naar een later tijdstip, maar dit gebeurt altijd in overleg en op het laatste moment, bijvoorbeeld 1 avond van te voren. Als het heel wisselvallig weer wordt hebben we in de ochtend voor de shoot contact met elkaar wat we gaan doen. Ik begrijp heel goed dat het met grote families lastig te plannen is, daarom is het zonde om een lange tijd van te voren af te zeggen vanwege het weer en blijkt het op het laatste moment droog te zijn. Probeer dan maar weer een afspraak met z'n alle te maken. 
 

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Een fotoshoot duurt ongeveer een 45 minuten. Met kleine kinderen, drukke honden of erge kou probeer ik de tijd in te korten. 
Met kleine kinderen is mijn ervaring dat langer doorgaan meestal geen succes heeft. 

We willen eigenlijk maar 1 foto? Kan dat bij jou?

Ja dit is mogelijk, maar de prijs blijft hetzelfde. Voor 1 foto of voor een hele leuke sessie ben ik evenveel tijd kwijt tijdens de shoot en tijdens het bewerken. Daarom werk ik alleen met pakketten waar alles bij zit.

 

Wat als de shoot verzet moet worden?
Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor de fotoshoot echt niet door kan gaan, dan kunnen we de fotoshoot kosteloos 1 keer verzetten. Het verzetten gebeurt wel in hetzelfde jaar. Het verzetten gebeurt alleen in uitzonderlijke gevallen. 

Na de shoot

Wat gebeurt er na de fotoshoot?

Binnen 2 weken ontvang je via mail of via whatsapp een bericht dat de foto's klaar staan om te bekijken. De foto's staan onder de kop 'bekijk hier je album'. De map met foto's is beveiligd met een wachtwoord, zodat alleen jullie de foto's kunnen bekijken. Ben je er aan uit? Als je me een bericht stuurt, dan kan ik alles klaarmaken voor jullie 
 

Hoe ontvang ik de foto's?

Je ontvangt de foto op usb in hoge resolutie en lage resolutie. Je ontvangt €10,- bestel tegoed, dit kan je inzetten bij afdrukken.

 

Ik wil geen afdrukken, krijg ik dan mijn geld terug?

Nee de €10,- bestel tegoed is niet om te zetten in contanten.
 

Wat als ik de foto's online deel?

Je ontvangt foto's zonder logo. Als je tevreden bent met de foto's komen de positieve verhalen vanzelf. Het zou wel fijn zijn als mij erin tagt. Zowel als op Facebook en Instagram ben ik te vinden. 

Kan ik bij jou afdrukken bestellen?

Jazeker kan dit. Op de bestelpagina zie je een mooi overzicht van de mogelijkheden. Houdt er wel rekening mee dat de levertijden 6 weken zijn. Mocht je het iemand kado willen doen, boek dan op tijd de shoot en geef de bestelling ook bijtijds door. Zo weet je zeker dat je alles op tijd in huis hebt. 

Hoelang bewaart mariska de foto's?

Ik bewaar de foto's 1 jaar. 

Wat zijn de levertijden?

De levertijden voor boeken, canvassen en afdrukken zijn 6 weken, vanaf het moment dat jullie de selectie van de foto's hebben doorgegeven. Waarom duurt het zo lang? Om de prijzen laag te kunnen houden bestel ik meerdere producten tegelijk. Anders zou overal los nog extra verzendkosten bij komen.

Is het ook mogelijk om spoedbestellingen te plaatsen?

​Dat is zeker mogelijk. Er komen dan wel extra kosten bij. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen. 

Hoe kan ik betalen?

Betaling kan per bank overschrijving, tikkie of contant. Je kunt bij mij niet pinnen.  

WijWebKwaliteit-1.jpg

pakket 1

 • Fotosessie van 45 min op locatie

 • Op ma t/m vrij tussen 18.00 en 21.00 uur

 • Professioneel nabewerkt foto's

 • Binnen 2 weken een online galarij met minimaal 20 foto's 

 • Alle foto's uit de galarij in hoge en lage resolutie op usb

 • Inclusief een boek 15X15 met 4 spreads (voor 10 foto's)

 • Inclusief €10,- besteltegoed

Van: €275,-

Voor €220,-

MariskaFotograafWebKwaliteit-39.jpg

pakket 2

 • Fotosessie van 45 min op locatie

 • Op ma t/m vrij tussen 18.00 en 21.00 uur

 • Professioneel nabewerkt foto's

 • Binnen 2 weken een online galarij met minimaal 40 foto's 

 • Alle foto's uit de galarij in hoge en lage resolutie op usb

 • Inclusief een boek 15X15 met 5 spreads (voor 13 foto's)

 • Inclusief €10,- besteltegoed

Van: €290,-

Voor €232,-

MariskaFotograafWebKwaliteit-3.jpg

pakket 3

 • Fotosessie van 60 min op locatie

 • Op ma t/m vrij tussen 18.00 en 21.00 uur

 • Professioneel nabewerkt foto's

  Binnen 2 weken een online galarij met minimaal 60 foto's 

  Alle foto's uit de galarij in hoge en lage resolutie op usb

 • Inclusief een boek 15X15 met 6 spreads (voor 16 foto's)

 • Inclusief €10,- besteltegoed

Van: €320,-

Voor €256,-

1 tot 6 personen

7 tot 13 personen

Vanaf 14 personen

De kleine regeltjes:

 • Prijzen zijn inclusief BTW

 • Exclusief eventuele parkeerkosten

 • Fotoshoot 15 km buiten Breda wordt er €0,30 per kilometer reis vergoeding berekend

 • Foto's worden 1 jaar bewaard

 • Foto's worden professioneel na bewerkt

 • De fotoshoots worden ingepland op maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 21.00 uur

bottom of page