UA-171475191-1
top of page
MariskaFotograaf

Over mij

Welkom op mijn website, leuk dat je me hebt gevonden. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Mariska, 35 jaar, fotograaf sinds 2014. Samen met mijn gezin wonen we in Prinsenbeek in Noord-Brabant. Ik word blij van hondjes, kindjes, recht door zee zijn, muziek, fotograferen, eerlijkheid, tatoeages, mijn man & de liefde!

In het verleden heb ik meerdere workshops/masterclasses  en de fotovakschool gevolgd. Vanuit daar heb ik me gespecialiseerd in familiefotografie. Toen we zelf kindjes kregen en mijn ouders kwamen te overlijden besefte ik nog meer hoe belangrijker het is om mooie momenten vast te leggen en kijk ik vol liefde terug naar de foto's die ik heb. 

Het mooiste aan fotograferen vind ik de momenten vastleggen voor nu en voor later. Een herinnering maken die voor altijd bewaard zal blijven, terug kunnen kijken op een mooie herinnering. Mijn stijl kun je omschrijven als: spontaan, kleurrijk, liefdevol. Een foto is voor mij niet geslaagd als iedereen recht in de camera kijkt, maar als de liefde voor elkaar te zien is.  

Ik fotografeer naast mijn loondienst baan, waardoor ik beschikbaar ben op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de avond. En in het weekend op zaterdag en zondag heel de dag.

Ik kom graag in contact met je. Heb je een vraag óf wil je eventjes hallo zeggen? Leuk!


 

Ben je benieuwd hoe een fotoshoot op locatie eruit ziet?

bottom of page