UA-171475191-1
top of page
Zoeken

Familie fotoshoot

In de afgelopen 2 jaar heb ik veel mooie families op de foto mogen zetten. Een vraag die me vaak wordt gesteld is: Mariska, wat vind je het leukste om te doen? Dan is mijn antwoord altijd: Dit! De hele familie op de foto. Wanneer ben je met z'n alle samen? Met grote families is het lastig om te plannen, daar ben ik me heel goed van bewust. De een moet werken, de ander moet sporten, enzovoort. Daarom ben ik alleen beschikbaar op zaterdag en zondag. Als je een datum wat verder in de toekomst plant is het vaak wel mogelijk om de fotoshoot te plannen. Een fotoshoot duurt ongeveer 45 minuten, waardoor het beter in te plannen is.

familie fotoshoot mastbos

Voordat we beginnen met de fotoshoot maak ik kennis met jullie. En al snel zullen we met de fotoshoot beginnen. We beginnen altijd lopend, zodat de eerste spanning er af kan. Vooral met kinderen kan het spannend zijn. Ineens staat er een vreemde vrouw voor je neus met zo'n groot zwart ding om der nek en die houd ze dan voor de gezicht en daar moet je naar gaan lachen.

Ik heb zelf 2 kindjes en weet dat ze nooit doen wat jij wilt op het moment dat ze het eigenlijk zouden moeten doen. Daarom beginnen we met lopen, zodat de spanning er af gaat en door kleine opdrachtjes het stiekem ook nog heel erg wordt.

Het gebeurd dan ook vaak dat ik met zakken voor nootjes en blaadjes naar huis ga omdat ze die aan mij willen geven. En dat vindt ik super tof!


familie fotoshoot mastbos

Het is heerlijk om een lachend gezichtje voor de lens te zien. De spanning die er van te voren was, is helemaal weg en de mooiste lachen en spontane momenten kan ik vastleggen. Ik wil jullie enorm bedanken voor de fotoshoot!


familie fotoshoot mastbos

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page