UA-171475191-1
top of page
Zoeken

Foto shoot op een boerderij

Eind januari 2023 kreeg ik een aanvraag binnen. Mariska we hebben je website bekeken en vinden je style heel mooi. Zou je foto's van ons willen maken? We hebben een leuke locatie in gedachten. Het is een boerderij van kennissen van ons en we zouden daar graag foto's willen maken. Zou jij dat willen doen?


Ik werd gelijk heel erg enthousiast toen ik deze aanvraag in mijn mailbox kreeg! Op locatie vind ik heel erg leuk, elke locatie is anders en het mooiste is als de locatie is uitgekozen door de familie.Toen ik aankwam bij het gezin reden we met z'n alle naar de boerderij toe. We liepen daar met de boer en boerin over het erf om alles te bekijken. Wat kan wel en wat kan niet? Nu was het vooral, wat kan allemaal wel!

Alles was mogelijk. De familie had duidelijke ideeën van foto's die ze graag zouden willen. De rest van de foto's mocht ik zelf invullen.

We begonnen bij de koeien, die stonden op stal en daar wilde ze graag foto's mee hebben.Daarna was alles mogelijk, zo werd er een koets naar buiten gereden, werden paarde op stal gezet zodat we daar foto's mee konden maken en werden de hooibalen zo neergelegd dat ze daar op konden zitten. De kinderen mochten tussendoor de dieren aaien en zelf op een paard zitten. Ze hadden de middag van hun leven. Zo mooi is het om die ontspanning tussendoor te hebben.Het leukste aan dit soort foto shoots vind ik dat het zo persoonlijk is. Want elke boerderij is anders en zeker met dieren en kinderen is geen 1 foto hetzelfde.

We hebben dan ook langer geshoot dan de afgesproken 45 minuten die ik normaal voor een fotoshoot reken, maar dat is het meer dan dubbel en dwars waard.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page